01 03,2023

VREDESTEIN QUATRAC RĂMÂNE PE PRIMUL LOC LA TESTUL ANVELOPELOR PENTRU TOATE ANOTIMPURILE

 

Lansată la începutul acestui an, anvelopa Vredestein Quatrac pentru toate anotimpurile continuă să impresioneze șoferii de test din revistele principale de mașini. Cele mai recente recenzii excelente au fost publicate în prestigiosul test anual de anvelope de către Auto Bild Allrad. Quatrac a fost câștigător comun printre cele unsprezece modele testate, care au acoperit majoritatea numelor mari din producția de anvelope. Anvelopa a fost declarată exemplară într-o gamă largă de variabile, primind cea mai mare sau a doua cea mai mare notă în fiecare dintre cele paisprezece categorii de testare.

Vredestein este unul dintre primii producători care au adoptat anvelopele pentru toate anotimpurile, până acum acumulând aproape trei decenii de experiență în acest domeniu de specialitate. Acesta a fost declarat „Producătorul anului de anvelope pentru toate anotimpurile” de către Auto Bild (publicația soră cu Auto Bild Allrad) în octombrie 2019, nu în ultimul rând datorită succesului modelului Quatrac Pro pentru vehicule de performanță premium. Lansat la începutul anului 2020, noul model Quatrac a fost, de asemenea, foarte bine primit, câștigând deja locul al doilea printre cei 32 de candidați la testul anual de anvelope Auto Bild 2020.

Performanță premium pe suprafețe umede și uscate

În articolul care însoțește testul său, Auto Bild Allrad a subliniat beneficiile potențiale semnificative ale anvelopelor pentru toate anotimpurile în ceea ce privește evitarea dificultăților și a costurilor de schimbare de la anvelope de vară la anvelope de iarnă de două ori pe an, dar, de asemenea, și importanța asigurării faptului că anvelopele îndeplinesc cerințele stricte legate de vreme care se aplică pe scară largă în Europa continentală. Autorii au subliniat faptul că rezultatele testelor revistei ilustrează cât de bine au evoluat cele mai importante anvelope pentru toate anotimpurile, dând exemplul performanței fine a anvelopelor Vredestein Quatrac atât pe suprafețe uscate, cât și pe suprafețe umede, fără a sacrifica performanța pe zăpadă.

O anvelopă excepțională

Testul a cuprins paisprezece categorii în grupele „zăpadă”, „umed” și „uscat”. Ca și în anii precedenți, testele pe zăpadă Auto Bild Allrad au fost efectuate pe o instalație mare de zăpadă interioară, situată la nord de Cercul Arctic în Ivalo, Finlanda. În evaluarea finală, Vredestein Quatrac a fost descrisă ca fiind „o anvelopă pentru toate anotimpurile exemplară, cu calități impresionante pe zăpadă și gheață, cu siguranță ridicată împotriva acvaplanării, manevrare precisă pe carosabil umed și uscat, distanțe scurte de frânare pe uscat [și] rezistență scăzută la rulare”. Aceasta este o laudă răsunătoare pentru o anvelopă excepțională cu calități tehnice excelente.

Vredestein

Primiţi cele mai recente ştiri şi actualizări ale