Gândire creativă

 

Într-adevăr, un design extraordinar înseamnă capacitatea de a fi atemporal, de a reimagina un lucru obişnuit într-un lucru incredibil. Abordarea noastră în materie de design se referă la îmbunătăţirea lucrurilor cotidiene şi la întâmpinarea utilizatorilor noştri oferindu-le şansa de a experimenta viitorul inovaţiei anvelopelor elegante şi de înaltă performanţă.

Designul a constituit o piatră de temelie a mărcii noastre încă de la înfiinţarea noastră, cu peste un secol în urmă. Capacitatea anvelopelor noastre de a depăşi aşteptările atât în ceea ce priveşte stilul, cât şi substanţa este semnătura noastră, iar pasiunea noastră de a ridica anvelopele la următorul nivel de siguranţă, stil şi confort continuă să ne propulseze spre excelenţa în design.

Partenerii noştri în domeniul designului:

Parteneriatul nostru cu maestrul designer italian de automobile, Giorgetto Gugiaro, a marcat, în 1999, o piatră de hotar în design în ceea ce priveşte marca noastră. O piatră de hotar care a întâmpinat o nouă eră a excelenţei în design pentru Vredestein, deoarece colaborarea noastră cu Giuliaro ne-a permis să ne rafinăm produsele pentru a amplifica calitatea şi performanţa fiecărei anvelope.

Proiectarea unei anvelope foarte funcţionale, cu benzi de rulare şi flancuri atractive şi elegante şi crearea unei componente esenţiale a vehiculului, capabilă să ofere performanţă superioară. Performanţă care rămâne fără egal, chiar şi în condiţii şi pe suprafeţe solicitante. Producând anvelope demne de numele său, Ultrac Vorti, a fost inspirat de puterea fluxurilor de aer tip vortex încapsulând vitezele imense şi forţa pe care aceste anvelope le pot stăpâni.

Renaşterea producătorilor de caroserii:

Moştenirea în domeniul designului reprezintă cultura noastră. Suntem inspiraţi de tradiţiile trecutului şi de modul în care le putem reimagina, astfel încât să se adapteze zilelor noastre. O valoare care ne-a inspirat a fost colaborarea cu renumitul producător de caroserii, Niels van Roij Design, pe măsură ce am intrat în viitorul designului sofisticat, bazat pe tehnologie. Producând rezultate pe cât de estetice, pe atât de optime în ceea ce priveşte performanţa, deoarece tradiţia şi inovaţia s-au reunit în sinergie.

Viitorul designului Vredestein:

Angajamentele noastre faţă de cercetare şi dezvoltare ne-au permis să rămânem, de peste 110 de ani, printre pionierii tehnologiei inovatoare a anvelopelor. Înţelegem importanţa respectării nevoii actuale de a identifica oportunităţile de mâine, iar investiţia noastră continuă în cercetare şi dezvoltare este ceea ce ne asigură că putem continua să ne definim propria cale în inovaţie. Proiectarea tendinţelor viitorului şi stabilirea ritmului în industria anvelopelor în urmărirea experienţei perfecte a conducerii cu fiecare design nou.

 

Gamă de produse