Tradiţia moştenită

 

Fiind unul dintre cele mai vechi branduri de anvelope din lume, cu peste un secol de experienţă în inovarea anvelopelor, bogata noastră moştenire europeană este povestea trecutului nostru şi inspiraţia pentru viitorul nostru.

Istoria noastră de 110 de ani ne-a determinat să devenim lideri în proiectarea şi fabricarea anvelopelor de primă clasă, pe măsură ce continuăm să inovăm în direcţia experienţei perfecte de condus. Din 1908, am pionierat anvelope excepţionale pentru clienţii noştri. De la prima noastră anvelopă de bicicletă produsă în 1910, la tehnologia de înaltă performanţă a anvelopelor pe care le producem astăzi.

Cronologie
Cronologie
Cronologie
Cronologie

Viitorul nostru:

Cronologia Vredestein este una de transformare şi inovare continuă. Am sărbătorit premiere mondiale, medalii de aur, parteneriate noi şi progrese revoluţionare în tehnologia anvelopelor. Moştenirea pe care am construit-o în istoria noastră de 110 ani este una de care suntem mândri şi lucrăm nu numai pentru a o susţine, ci şi pentru a o rafina cu fiecare an care trece.

Angajamentele noastre faţă de cercetare şi dezvoltare sunt cele care ne-au adus atât de departe şi ne vor ghida în continuare, în călătoria noastră către viitor. Căutând oportunităţi în ceea ce este obişnuit şi reinventând normele, suntem dedicaţi creării de experienţe excepţionale de condus pentru fiecare dintre pieţele noastre.