De ce Vredestein

Tehnologia inovatoare a anvelopelor a fost scopul pe care l-am urmărit încă din 1910, de la prima anvelopă pentru biciclete pe care am fabricat-o. De atunci, am produs anvelope care au adus acasă medalii de aur, au stabilit noi recorduri mondiale şi au reinventat conceptele de siguranţă, perfecţiune, conducere de precizie.

Cele patru valori fundamentale ale noastre sunt cele care ne conduc oamenii în ideile pe care le inventăm, deciziile pe care le luăm şi produsele pe care le dezvoltăm. Acestea sunt foaia noastră de parcurs către viitor, ce ne permit să continuăm să ne formăm propria cale în ceea ce priveşte inovarea şi producţia anvelopelor, aşa cum am făcut întotdeauna.

În mod clar european

Suntem europeni prin naştere şi prin natură. Anvelopele noastre sunt proiectate pentru drumurile europene şi testate pe acestea, pentru a ne asigura că producem anvelope care funcţionează pe orice suprafaţă şi în orice condiţii meteo. De la pantele alpine acoperite de gheaţă la croazierele de pe coastă din timpul orelor de aur, tradiţia noastră europeană ne inspiră să excelăm în standardele industriei în ceea ce priveşte designul şi performanţa anvelopelor.

 

În mod clar european

 

Tradiţia moştenită

Moştenirea noastră există în experienţele pe care le creăm prin produsele pe care le proiectăm. O moştenire care ne-a ghidat prin ultimii 110 de ani de inovaţie şi continuă să ne inspire în urmărirea experienţei perfecte de conducere. Chiar şi după un secol de progrese în tehnologia anvelopelor, ştim că povestea noastră abia a început.

 

Tradiţia moştenită

 

Gândire creativă

Pentru a obţine o performanţă excepţională, trebuie mai întâi să o proiectaţi. Ne străduim să testăm limitele cu fiecare nouă anvelopă pe care o creăm şi să împingem limitele designului anvelopelor cu produse proiectate pentru a îmbunătăţi vehiculul atât din punct de vedere al capacităţii, cât şi din punct de vedere estetic. Stabilirea unui nou etalon pentru tehnologia anvelopelor viitoare cu fiecare nouă lansare. 

 

Gândire creativă

 

Avantajul performanţei

Lumea se schimbă mereu şi modul în care ne mişcăm se schimbă odată cu ea. Suntem provocaţi să ne adaptăm la nevoile de mobilitate actuale cu tehnologia anvelopelor de înaltă performanţă din viitor. Concentraţi-vă asupra modului în care produsele noastre vă pot oferi o experienţă a conducerii la potenţial maxim, indiferent dacă este vorba de ciclism, conducere zilnică sau operaţiuni agricole.

 

Avantajul performanţei