Avantajul performanţei

 

Avantajul este acela că limitele sunt forţate, iar etaloanele de excelenţă sunt redefinite. Este destinaţia finală pentru fiecare anvelopă pe care o proiectăm şi forţa motrice din inovaţiile noastre pentru viitorul experienţelor superioare de conducere.

Abordarea Vredestein în ceea ce priveşte designul şi performanţa anvelopelor ne-a consacrat ca producător de anvelope de top pentru toate anotimpurile, segmentul cu cea mai rapidă creştere pentru industria noastră din Europa. Ne aflăm în fruntea pieţei de anvelope pentru toate anotimpurile din 1993, producând în mod constant anvelope capabile să menţină performanţe premium în toate condiţiile şi în toate cele patru anotimpuri.

Câştigătoarele testelor noastre:

Performanţa anvelopelor noastre a fost recunoscută în mod consecvent în gama noastră pentru toate anotimpurile, în urma rezultatelor obţinute la testele stricte în domeniu. Pentru a ne asigura că fiecare dintre produsele noastre poate oferi siguranţa, controlul şi confortul la nivelul superior estimat de noi, acestea trebuie evaluate şi comparate cu cele mai bune produse din industrie, iar multe dintre produsele noastre au obţinut un loc pe podium.

Recunoaştere AutoBild:

Anvelopele noastre au fost testate de către unele dintre cele mai respectate instituţii auto din lume, inclusiv revista auto din Germania, AutoBild. O revistă care, în urma testelor intensive efectuate în paralel cu concurenţii noştri, a desemnat Vredestein ca „producătorul anului în materie de anvelope pentru toate anotimpurile” în 2019 şi a recunoscut o serie de anvelope ca fiind cele mai performante din categoria lor, certificând experienţa noastră în producerea anvelopelor pentru toate anotimpurile.