În mod clar european

 

Înfiinţată în Olanda în 1908, compania noastră este europeană prin naştere şi internaţională prin standard. Bogatul nostru patrimoniu european ne oferă rădăcinile primelor noastre inovaţii, bazele de testare pentru viitoarele noastre descoperiri şi un loc pe care îl putem numi întotdeauna acasă.

Europa este un continent cunoscut pentru excelenţa sa în proiectare şi inginerie. Un loc în care inovarea este a doua natură şi ritmul progresului nu are pereche. Tradiţia noastră europeană este ceea ce ne-a determinat să evoluăm şi să proiectăm o tehnologie inovatoare în domeniul anvelopelor de primă clasă şi ceea ce ne inspiră să facem eforturi suplimentare.

Design european:

Europa este sinonimă cu excelenţa în domeniul auto şi al designului. Diversitatea peisajului, imprevizibilitatea anotimpurilor noastre şi standardele stabilite în întreaga industrie permit apariţia unui design cu adevărat strălucitor, iar noi nu facem excepţie. Anvelopele noastre sunt concepute pentru călătoriile pe drumurile Europei şi pentru a se adapta naturii sale sălbatice în orice condiţii şi pe orice suprafaţă. Tradiţia noastră europeană ne-a permis să producem anvelope elegante, sigure, durabile şi care oferă şoferilor puterea şi controlul necesare pentru ca acestea să îşi poată atinge potenţialul maxim.

Un potenţial care nu se referă numai la performanţă, ci şi la stil. Parteneriatele noastre cu cei mai importanţi designeri europeni, inclusiv designerul italian de automobile, Giorgetto Gugiaro şi designerul olandez de maşini, Niels van Rioj, ne-au permis să excelăm atât în ceea ce priveşte aspectul estetic, cât şi în substanţă.

Producţie europeană:

Fabricăm anvelope de primă clasă în Olanda de peste un secol şi suntem dedicaţi conservării producţiei noastre europene pentru viitor. Anvelopele noastre au fost fabricate în Olanda de la începuturile Vredestein şi continuă să fie fabricate în centrul nostru de producţie din Enschede, care funcţionează din 1952. În timp ce, în 2017, ne-am îmbunătăţit capacitatea de producţie prin deschiderea fabricii noastre din Gyöngyöshalász, Ungaria, cea mai înaltă tehnologie de producţie de la noi. Salutând o nouă divizie de producţie europeană de înaltă performanţă şi eficientă pentru Vredestein.