Apollo Tyres Ltd va începe inspecția proactivă și rechemarea anvelopelor de pe piețele selectate

Apollo Tyres Ltd inițiază o rechemare proactivă a unui număr de 4.300 de anvelope furnizate partenerilor săi distribuitori din Europa (3.540 de unități), Turcia (266 de unități), SUA (194 de unități) și Emiratele Arabe Unite (26 de unități).  Restul încă se află în depozitele noastre. Această acțiune include 28 de linii diferite de produse pentru autoturisme, atât sub marca Apollo Tyres, cât și sub marca Vredestein.

Ca parte a proceselor sale procedurale de control al calității, Apollo Tyres a identificat că un compus contaminat pentru anvelope a fost utilizat în timpul unei singure săptămâni de producție la unitatea sa de producție din Gyöngyöshalász, Ungaria. În total, 4.300 anvelope conțin compusul afectat, deși, din exces de prudență, compania va inspecta 55.000 anvelope care au fost produse în timpul săptămânii relevante.

Testarea inițială în interior sugerează faptul că compusul contaminat poate determina separarea benzilor de oțel în timp.  În prezent, compania nu are cunoștință de niciun incident de siguranță în care au fost implicate aceste anvelope.

Apollo Tyres notifică autoritățile competente de pe toate piețele relevante, iar acum finalizează în mod activ detaliile procesului de inspecție și rechemare, luând măsuri pentru a minimiza inconvenientele pentru partenerii săi distribuitori, comercianții de anvelope cu amănuntul și utilizatorii finali. Mai multe detalii despre acest program vor fi comunicate în zilele următoare.

În această pagină veți regăsi cel mai recent document referitor la această operație de rechemare.

 

Întrebări frecvente și răspunsuri

 


 

 


Formular de înregistrare a partenerului de afaceri

 

 


Informații pentru clienți

 


 

 


Memo către toți distribuitorii rețelei