VREDESTEIN LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

Anvelopele Vredestein pentru biciclete sunt utilizate la cel mai înalt nivel sportiv. O mare parte din testările noastre pe teren se realizează împreună cu profesionişti a căror contribuţie valoroasă se află în centrul dezvoltării (produselor) noastre.

Două exemple de echipe celebre care utilizează anvelopele noastre sunt:

- Team Roompot - Nederlandse Loterij (ciclism)

- JB Brunex Felt (ciclism montan)

Curse clasice

Team Roompot - Nederlandse Loterij a participat la aproape toate cursele clasice de primăvară, iar anvelopele Vredestein şi-au dovedit în mod clar valoarea. Un exemplu extraordinar este cursa Paris-Roubaix, cunoscută sub numele de „Infernul Nordului”. În această cursă extrem de dură pe pavaj de bolovani, echipa s-a deplasat pe biciclete echipate cu anvelope Fortezza Senso T de 28 mm noi şi nu a făcut nicio pană!

Roompot - Nederlandse Loterij va concura pe parcursul anului şi în alte curse de importanţă majoră. Viziunea echipei este să antreneze ciclişti olandezi tineri şi talentaţi pentru Turul mondial şi a obţinut rezultate extraordinare de-a lungul anilor. În calitate de marcă olandeză de anvelope, Vredestein este evident o pereche ideală.

Cupe mondiale

Echipa de ciclism montan JB Brunex Felt este activă în Cupele mondiale UCI cu atleţi precum campioana mondială la feminin Sina Frei şi fostul campion mondial la juniori Thomas Litscher. 

 

Primiţi cele mai recente ştiri şi actualizări ale noastre