Vredestein introduces special edition tyre at Techno Classica | Vredestein
HEADER-classic-range.jpg (3)

VREDESTEIN INTRODUCE O ANVELOPĂ ÎN EDIȚIE SPECIALĂ LA TECHNO CLASSICA

Introducerea unui model clasic special și parteneriat cu Mille Miglia marcat cu stil

Techno Classica din Essen este întâlnirea anuală a pasionaților de autoturisme din Europa și, în special, a fanilor autoturismelor clasice. Ediția 2017 a expoziției, care are loc în perioada cuprinsă între 5 și 9 aprilie, este o ocazie și pentru ca Apollo Vredestein să își evidențieze cooperarea dintre marca Vredestein cu Mille Miglia, o cursă prestigioasă cu caracter regulat pentru autoturismele clasice și de colecție. Noul parteneriat a fost pecetluit cu producția unui model de anvelopă clasică, în ediție limitată, introdusă în prima zi a Techno Classica.

 

Techno Classica se auto-intitulează „expoziția mondială pentru autoturisme de colecție, clasice și prestigioase, sportul auto, motociclete, piese de schimb și restaurare“. În mod normal, expoziția prezintă întreaga gamă de produse Vredestein pentru autoturisme clasice în fiecare an: vizitatorii expoziției 2017 vor găsi Vredestein la standul 437, din Sala 3. În acest an, standul companiei va fi înfrumusețat de prezența unui Porsche 356 pre-A de un verde palmier rar, înmatriculat în 1953 în New York.

Participând la Mille Miglia în 2011 și 2012, acest autoturism are o legătură clară cu faimoasa cursă italiană care acoperă mii de mile de la Brescia până la Roma și înapoi. Ca o marcă distinctivă cu o origine care datează din anul 1909 și o vastă gamă de produse pentru autoturisme clasice și de colecție, Vredestein dă dovadă de o afinitate clară pentru Mille Miglia. Această relație fost recent încoronată cu un acord de sponsorizare prin care Vredestein a devenit partenerul oficial privind anvelopele pentru cursă începând cu 2017 și până în 2019.

„Vredestein și Mille Miglia împărtășesc un vast patrimoniu european și o pasiune pentru autoturismele de colecție”, spune Tanneke Reinders, directorul de marketing al Apollo Vredestein pentru Europa. „Faptul de a deveni partenerul oficial privind anvelopele al Mille Miglia este o extensie logică a Vredestein, în calitate de lider în proiectarea și producția de anvelope clasice care combină aspectul clasic cu performanța contemporană.”

Marca Vredestein sărbătorește noul parteneriat cu introducerea unei anvelope clasice Sprint, în ediție limitată, unică în dimensiune165 HR 15 cu sigla Mille Miglia pe peretele lateral, prezentată pe Porsche 356 pre-A la standul Techno Classica al companiei Vredestein. Anvelopa în ediție limitată a fost dezvăluită la data de 5 aprilie, în cadrul unei prezentări speciale de către managerul național al Apollo Vredestein pentru Germania, Michael Lutz și Jochen Mass, un fost pilot de Formula Unu legendar care a concurat, de asemenea, la Le Mans. La stand au fost prezente și alte echipe și șoferi de la Mille Miglia.

Modelul de anvelopă în ediție limitată și materialele promoționale însoțitoare se caracterizează prin sensibilitatea estetică care reflectă stilul dolce vita italian al anilor 50. Acesta onorează tradiția Mille Miglia– cursa inițială a fost organizată în mod regulat până în anul 1957 și a fost reînviată ca un eveniment de colecție în anul 1977.