Vredestein Classic Line upgraded | Vredestein
Techno-classica-2016.jpg

Gama Vredestein Classic Line a fost îmbunătăţită

Cea mai nouă tehnologie întâlneşte stilul atemporal

Vredestein este lider în acest segment al anvelopelor clasice dintr-un motiv întemeiat. Îmbunătăţirile recente ale programului nostru, precum şi aplicarea de siliciu în produse va creşte distanţa faţă de competitori.

 

Pentru fanii maşinilor nu va trece neobservat faptul că popularitatea autoturismelor clasice a crescut considerabil în ultimii ani. Proprietarii acestora sunt toţi entuziaşti care doresc ce este mai bun pentru maşinilor lor preţuite. Vredestein le oferă o gamă variată de unde să aleagă. Vredestein Grip Classic, Vredestein Sprint Classic şi Vredestein Snow Classic înseamnă că există o anvelopă Vredestein pentru aproape orice maşină vintage, fie că este vorba de un Volkswagen Beetle, un Aston Martin DB5 rapid sau un Bentley impunător. Tehnologia modernă folosită de Vredestein asigură eficienţă, economie şi siguranţă sporite pentru fiecare vehicul.

 

Siguranţă îmbunătăţită datorită noii compoziţii cu siliciu
Utilizarea silica în compoziţie este o inovaţie majoră şi un pas înainte în ceea ce priveşte siguranţa. Acest nou compus asigură o aderenţă mai bună atât în condiţii de carosabil umed, cât şi de carosabil uscat: distanţele de frânare sunt mai scurte, manevrabilitatea este mai bună şi tracţiunea este îmbunătăţită în orice condiţie. Suplimentar, rezistenţa de rulare scade, precum şi nivelul de zgomot. Mai mult decât atât, pereţii laterali ai tuturor anvelopelor Classic Line au acum un design caracteristic, clasic, în timp ce gama de dimensiuni a fost adaptată la cererea de pe piaţă, concentrându-ne tot mai mult pe maşinile europene.