Anvelope Vredestein Quatrac 5 All-Season | Vredestein
2-image-article-header-quatrac-5-all-season.jpg

Încă un câştig pentru anvelopele Vredestein Quatrac 5 pentru toate anotimpurile

Vredestein Quatrac 5 şi-a dovedit încă o dată valoarea ieşind câştigător la o testare independentă a anvelopelor pentru toate anotimpurile şi depăşind de departe toţi nou-veniţii din acest segment.

- Aproape la fel de bune ca anvelopele de iarnă pe zăpadă

- Aderenţă excelentă pe suprafeţe uscate şi umede

- Niveluri de zgomot foarte reduse

- Mai bune decât toţi nou-veniţii la toate criteriile cheie din cadrul testării 

Vredestein Quatrac 5 şi-a dovedit încă o dată valoarea ieşind câştigător la o testare independentă a anvelopelor pentru toate anotimpurile şi depăşind de departe toţi nou-veniţii din acest segment. Testarea AutoBild Allrad întărește și mai mult faptul că această anvelopă cu adevărat universală este alegerea perfectă pentru proprietarii de autoturisme care preferă să nu schimbe anvelopele de două ori pe an, totodată dorind să aibă asigurată o performanţă a condusului în siguranţă şi confortabil. 

Testarea pentru revista AutoBild Allrad a inclus Vredestein Quatrac 5 de dimensiunea 215/60 R16, echipată pe un SUV de dimensiuni medii cu tracţiune pe patru roţi, testând-o în raport cu concurenţii săi principali. În toate aspectele legate de siguranţă, Vredestein Quatrac 5 a obţinut rezultate remarcabile, iar performanţa acesteia pe zăpadă a fost descrisă de către echipa revistei ca fiind deosebit de impresionantă: „Excelentă pe zăpadă, bună aderenţă pe suprafeţe uscate şi umede şi rezistenţă extrem de redusă la rulare”. Cu un punctaj de 3000 N (newtoni) pentru tracţiune pe zăpadă, „performanţa anvelopei este aproape la fel de bună ca cea a anvelopelor de iarnă complete”

„Aceste testări independente sunt o dovadă a unui număr enorm de cercetări şi a sutelor de mii de kilometri de testare prin care noi ne dezvoltăm anvelopele, ceea ce contribuie la asigurarea faptului că produse precum Vredestein Quatrac 5 rămân un etalon în segmentele respective”, a declarat Peter Snel, director al departamentului de cercetare şi dezvoltare în domeniul vehiculelor de pasageri, Apollo Tyres Ltd. 

Vredestein a prezentat prima sa anvelopă pentru toate anotimpurile în urmă cu 20 de ani şi a introdus Vredestein Quatrac 5 în 2014. Produsul se bazează pe două decenii de cunoştinţe şi experienţă în domeniul anvelopelor pentru toate anotimpurile şi dispune de tehnologia aplicată de asemenea în generaţia actuală de anvelope de vară şi de iarnă de la Vredestein. Vredestein Quatrac 5 este disponibilă până la indicele de viteză Y, inclusiv, ceea ce face ca această anvelopă să fie adecvată pentru viteze de până la 300 km/h, fapt unic în acest segment. De asemenea, anvelopa satisface cererea în creştere a pieţei în ceea ce priveşte anvelopele pentru toate anotimpurile. 

Eticheta ecologică şi „Trei vârfuri muntoase cu un fulg de nea în interior”

Vredestein Quatrac 5 se caracterizează printr-un design asimetric al benzii de rulare. Banda de rulare de pe partea de vară asigură manevrabilitate excelentă, direcţie foarte precisă şi aderenţă laterală din abundenţă pe carosabil uscat şi umed. Partea de iarnă, cu tehnologia sa cu şanţuri sofisticate, furnizează tracţiune remarcabilă pe suprafeţe reci sau înzăpezite. Rezistenţa redusă la rulare reduce consumul de combustibil şi emisiile de CO2

Vredestein Quatrac 5 obţine rezultate bune la toate cele trei aspecte ale etichetei UE pentru anvelope şi, prin urmare, poate fi desemnată drept anvelopă „ecologică”. Mai mult decât atât, anvelopa dispune de simbolul „Trei vârfuri muntoase cu un fulg de nea în interior” şi de codificarea M&S obişnuită, ceea ce înseamnă că Vredestein Quatrac 5, disponibilă în dimensiuni de la 13 la 19 ţoli, îndeplineşte liniile directoare aplicabile în ţările unde anvelopele de iarnă sunt obligatorii.