Vredestein sponsors Zoute Grand Prix 2016 | Vredestein
Header-zoute-zee-grandprix.jpg

Vredestein sponsorizează Zoute Grand Prix 2016

Un eveniment captivant pentru participanţi şi spectatori

 

În perioada 6 - 9 octombrie 2016, staţiunea de pe litoralul belgian Knokke-Heist a fost gazda celui de-al şaptelea Zoute Grand Prix anual. Vredestein s-a numărat printre sponsorii acestui eveniment de elită care a atras mulţimi imense de fani ai maşinilor.

 

Zoute Grand Prix 2016, care s-a axat pe maşini clasice rare şi maşini exclusive contemporane, a fost un eveniment captivant deopotrivă pentru participanţi şi spectatori, de la început până la sfârşit. Lamborghini Aventador, Bugatti T57 Ventoux, Ferrari 250 GT Berlinetta Lusso şi Bizzarrini 5300 GT sunt doar câteva dintre bijuteriile de la acest eveniment.

 

Raliul Zoute Rally s-a desfăşurat în Knokke-Heist şi în zona rurală din împrejurimi. La raliu au participat 202 maşini, iar unele au fost conduse de foşti piloţi faimoşi precum Jochen Mass. Acest raliu anual a fost câştigat de o maşină Porsche model 356 B fabricat în anul 1961. Vineri seara am fost martorii unei licitaţii de maşini clasice, organizate de casa britanică de licitaţii Bonhams, unde o maşină Porsche 356 „Pre-A” 1600 Speedster fabricată în anul 1955 a fost adjudecată la preţul de 586.500 €.

 

Per ansamblu, fanii maşinilor au avut parte de răsfăţ la acest eveniment de calitate superioară. Ediţia din 2017 a Zoute Grand Prix se va desfăşura între 5 şi 8 octombrie, aşa că reţineţi data!