Vredestein prezintă inovațiile la Reifen | Vredestein
1-image-article-header-reifen-essen.jpg

Vredestein îşi prezintă inovaţiile la REIFEN Essen

Apollo Vredestein va folosi oportunitatea reprezentată de târgul REIFEN din Essen pentru a prezenta o gamă de produse noi şi inovaţii în vânzări.

Produsele noi, gama extinsă şi programul de parteneriat cu dealeri sunt prezentate 

Apollo Vredestein va folosi oportunitatea reprezentată de târgul REIFEN din Essen pentru a prezenta o gamă de produse noi şi inovaţii în vânzări. Între 24 şi 27 mai, producătorul multinaţional de anvelope va prezenta noua Apollo Altrust, va dezvălui cea mai nouă extindere a gamei de anvelope pentru toate anotimpurile Vredestein Quatrac şi va oferi ultimele noutăţi cu privire la programul său dinamic de parteneriat cu dealeri. 

Noua Apollo Altrust, al cărei debut public va avea loc la REIFEN, va fi pusă la vânzare în toată Europa. Valorificând experienţa bogată a companiei în sectorul vehiculelor comerciale, această nouă anvelopă pentru camioane uşoare este proiectată cu accentul pus pe siguranţă şi durata de utilizare. 

O distribuţie uniformă a presiunii şi protecţia intensificată la nervurile bordurilor de trotuar vor face din Apollo Altrust o anvelopă deosebit de durabilă, în timp ce banda de rulare şi componenta de bază de nouă generaţie şi profilul optimizat al cavităţii vor îmbunătăţi eficienţa combustibilului. Amprenta mai rotundă a anvelopei, rezistenţă sporită la acvaplanare şi modelul mai rigid al benzii de rulare pentru o frânare stabilă vor mări siguranţa şoferului.

Excelenţă în toate anotimpurile
Mai multe inovaţii vor fi expuse în Essen pe măsură ce se va anunţa o extindere a gamei Vredestein Quatrac populare. Cunoştinţele de top privind piaţa ale Apollo Vredestein atât în domeniul anvelopelor de vară, cât şi de iarnă, a permis mărcii să îşi stabilească o poziţie fermă pe piaţă cu anvelopele Quatrac pentru toate anotimpurile, care au fost introduse pentru prima dată în 1993. Pe parcursul anului 2016 au fost lansate nu mai puţin de 42 de dimensiuni noi pentru anvelopa Quatrac 5, numărul total de specificaţii disponibile pentru această anvelopă emblematică ajungând astfel la 126. Şaisprezece dintre dimensiunile noi au indicele de viteză W sau Y şi sunt cuprinse între 16” şi 20”. 

Cea mai nouă generaţie de anvelope Vredestein Quatrac 5, lansată pentru prima dată în 2014, este proiectată atât pentru autoturisme, cât şi pentru SUV-uri (inclusiv Volkswagen Tiguan, Audi Q5 şi A4 şi Mercedes Benz GLA). Această nouă extindere a gamei face ca anvelopa să fie adecvată pentru segmentul de maşini de lux precum Mercedes Benz GLE, Range Rover Evoque şi Land Rover Discovery.

Un stand ce merită vizitat
Situat în hala 3 (numărul 3C16), standul va cuprinde 462 de metri pătraţi. În plus faţă de zonele pentru şedinţe, prezentările de anvelope, un bar în cadrul căruia clienţii pot solicita informaţii şi o expoziţie de maşini, standul va dispune şi de o machetă a tipului de magazine implicate în programul de succes de parteneriat cu dealeri al Apollo Vredestein.

Acest program de parteneriat unic pentru dealeri a fost introdus anul trecut şi, în prezent, există opt astfel de magazine stabilite în şapte ţări diferite, cu multe alte programe de parteneriat cu dealeri pe cale de a fi iniţiate.