ANVELOPĂ VREDESTEIN COMTRAC 2 PENTRU TOATE ANOTIMPURILE LANSATĂ LA AUTOZUM
Comtrac-2-all-season.jpg

ANVELOPĂ VREDESTEIN COMTRAC 2 PENTRU TOATE ANOTIMPURILE LANSATĂ LA AUTOZUM

Apollo Vredestein lansează în premieră mondială anvelopa nou-nouță Vredestein Comtrac 2 pentru toate anotimpurile

Apollo Vredestein lansează în premieră mondială anvelopa nou-nouță Vredestein Comtrac 2 pentru toate anotimpurile în cadrul expoziției Autozum bienale. Întrucât industria auto europeană se întrunește la Salzburg, Austria, începând cu ziua de miercuri, 18 ianuarie și până sâmbătă, 21 ianuarie, producătorul de anvelope de top va prezenta și o gamă completă de produse Vredestein și diverse colaborări captivante cu mărci de stilizare premium.

 

Încă de la lansarea pe piață, anvelopa Vredestein Comtrac pentru toate anotimpurile și-a creat o reputație formidabilă în rândul șoferilor de furgoane în scop de livrare și al proprietarilor de camioane ușoare în ceea ce privește eficiența, condusul confortabil, manevrabilitatea excepţională și ținuta stabilă pe șosea. Anvelopa este recunoscută ca fiind cea mai bună opțiune pentru șoferii și afacerile care preferă să utilizeze un singur tip de anvelopă atât vara, cât și iarna.

Dobândirea experienței
Încă de la introducerea pentru prima dată a anvelopei Vredestein Comtrac pentru toate anotimpurile, compania a acumulat o experiență enormă în acest segment al pieței anvelopelor. În prezent, experții departamentului de cercetare și dezvoltare al companiei au profitat de acest know-how pentru a crea anvelopa Vredestein Comtrac 2 pentru toate anotimpurile, care prezintă o gamă de îmbunătățiri adiționale.

Eficiența contează

Un nou concept de construcție oferă un grad și mai sporit de rigiditate și prezintă caneluri longitudinale și deschise cu umeri mai mari. Mai mult, un nou compus de siliciu al benzii de rulare va înregistra o reducere a pierderilor de energie. Rezultatele practice ale acestor modificări sunt remarcabile: anvelopa Vredestein Comtrac 2 pentru toate anotimpurile prezintă o distanță de frânare mai scurtă cu 11,7 metri pe șoselele umede, la o viteză de 80 km/h, în comparație cu modelul precedent deja impresionant. Noua versiune oferă și o stabilitate mai sporită cu zece procente atunci când conduceți cu sarcini grele și o îmbunătățire cu cinci procente a rezistenței la rulare

Noua anvelopă Vredestein Comtrac 2 este hotărâtă să ridice semnificativ așteptările privind anvelopele pentru toate anotimpurile destinate segmentului de furgoane de livrare și camioane ușoare.

Standul Apollo Vredestein (numărul 0702) se află în Sala 10. Pe lângă atracțiile principale de mai sus, acesta va prezenta un autoturism BMW M4 tunat de către Hamann și cu anvelope Vredestein montate. De asemenea, va exista o prezentare a anvelopelor create de Vredestein împreună cu ceilalți parteneri de stilizare (și jante) premium Brock, AEZ și BBS.

NOUA ANVELOPĂ COMTRAC 2 PENTRU TOATE ANOTIMPURILE

Doriți să aflați mai multe despre noua anvelopă Comtrac 2 pentru toate anotimpurile? Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vizita pagina cu produse.

COMTRAC 2 PENTRU TOATE ANOTIMPURILE