Noua anvelopă de vară premium-Ultrac Satin | Vredestein
3-image-article-header-vredestein-ultrac-satin.jpg

Noua anvelopă premium de vară: Vredestein Ultrac Satin

Apollo Vredestein lansează anvelopa nou-nouţă Vredestein Ultrac Satin – o anvelopă premium de înaltă performanţă cu tehnologie de ultimă oră la Geneva International Motor Show.

Anvelopă de înaltă performanţă cu proprietăţi pentru condus superbe şi etichete ecologice 

Apollo Vredestein lansează anvelopa nou-nouţă Vredestein Ultrac Satin – o anvelopă premium de înaltă performanţă cu tehnologie de ultimă oră la Geneva International Motor Show. Dezvoltată pentru şoferul exigent şi adecvată pentru maşini şi SUV-uri de mare putere, anvelopa se bazează pe tehnologia avansată dezvoltată de centrul global de cercetare şi dezvoltare Apollo Tyres şi a fost proiectată de casa de design italiană Giugiaro. 

Tendinţa către maşini mai mari cu motoare mai puternice pare de neoprit. Maşinile cu motoare convenţionale cu ardere internă, maşinile cu propulsie hibridă plug-in şi modelele electrice se caracterizează tot mai mult prin greutatea şi puterea acestora. Acest fenomen a condus la depunerea unor eforturi de pionierat din partea Apollo Vredestein pentru o tehnologie inovatoare şi sustenabilă în domeniul anvelopelor - noua Vredestein Ultrac Satin. Această anvelopă premium de vară, de înaltă clasă, duce performanţa fiecărei maşini la următorul nivel, contribuind totodată la reducerea emisiilor de CO₂. 

Aderenţă excelentă pe suprafeţe umede şi rezistenţă redusă la rulare

O răşină unică, ce îmbunătăţeşte tracţiunea, şi canelurile în formă de Z din banda de rulare permit o aderenţă şi o manevrare pe carosabil umed fără precedent. O amprentă ovală, combinată cu o bandă de rulare asimetrică, îmbunătăţeşte precizia şi controlul direcţiei. Rezistenţa redusă la rulare şi aderenţa uniformă pe suprafeţe umede au fost obţinute de specialiştii în tehnologii pentru anvelope din cadrul companiei cu ajutorul geometriei optimizate a anvelopei şi îmbunătăţirilor aduse compusului în următoarele cinci zone: banda de rulare, fundaţia benzii de rulare, peretele lateral, carcasa şi protecţia la jantă. 

Caracteristicile Vredestein Ultrac Satin pe scurt

  • Putere de frânare superioară: distanţă de frânare cu 3,3 metri mai scurtă la viteză de 80 km/h şi peste*
  • Performanţă confortabilă, precisă şi controlată a direcţiei
  • Manevrabilitate pe suprafeţe uscate cu 12% mai bună*
  • Manevrabilitate pe suprafeţe umede cu 10% mai bună*
  • Rezistenţă redusă la rulare = consum mai mic de combustibil şi emisii reduse de CO₂
  • Etichetă A 100% pentru distanţa de frânare pe suprafeţe umede, rezistenţa la rulare (C/B) şi nivel de zgomot exterior scăzut (71 dB)
  • Disponibilă în dimensiuni cuprinse între 16 şi 18 ţoli, coduri de viteză W şi Y (mai multe dimensiuni de până la 20” sunt planificate pentru perioada următoare a acestui an).

* În comparaţie cu modelul precedent Ultrac Cento (dimensiune: 245/40R18 Y) în testările interne. 

Unic: ediţia Hardwell a Vredestein Ultrac Satin!

O ediţie exclusivă şi limitată a Vredestein Ultrac Satin este în curs de a fi produsă ca parte a campaniei renumite „Rock the Road” în parteneriat cu faimosul DJ Hardwell. Melodia în curs de apariţie a lui Hardwell, „Run Wild”, este cea de a 225-a lansare oferită de propria sa casă de discuri, „Revealed Recordings”, iar pentru a sărbători acest videoclip unic, vor fi produse numai 225 de anvelope Vredestein Ultrac Satin ediţia Hardwell. Peretele lateral al anvelopei va avea un design cu adevărat distinctiv, ce va include siglele Hardwell şi un egalizator grafic. Aceasta va fi disponibilă numai la partenerii de afaceri Apollo Vredestein preferaţi, în dimensiunea 225/45 R17 Y, ceea ce face ca anvelopa să fie adecvată pentru maşini precum Audi A3 şi Mercedes-Benz CLA.