DLG RECOGNITION FOR TRAXION+ AND TRAXION XXL | Vredestein
OHT-traxion-2.jpg

RECUNOAȘTERE DLG PENTRU TRAXION+ ȘI TRAXION XXL

Anvelopele Vredestein Traxion+ și Vredestein TraxionXXL au primit o recunoaștere majoră

Anvelopele Vredestein Traxion+ și Vredestein TraxionXXL au primit o recunoaștere majoră în timpul târgului agricol Agritechnica recent din Hannover. Ambele anvelope au fost testate considerabil de către institutul german de testare și cercetare DLG și acestora li s-a atribuit inscripția extrem de respectată „Certificat DLG“ pe baza rezultatelor.

* Traxion+, lider în segmentul premium.
* Traxion XXL 710/75 R 38 oferă 7,5% mai multă eficiență decât anvelopa de referință.

Rezultatele excepționale ale testării Vredestein Traxion+ și Vredestein TraxionXXL poziționează cele două anvelope printre eșaloanele cele mai ridicate ale mărcilor premium. Ambele anvelope au fost testate pe un Claas Axion 850 în primăvara și vara anului 2015.


Anvelopa Vredestein Traxion+
 a fost testată pentru dimensiunile 650/65 R 42 și 540/65 R 30 și comparativ cu cei doi competitori din segmentul premium european. Criteriile importante de testare au inclus consumul de carburant pe teren și pe șosea, productivitatea, confortul și tracțiunea. Anvelopele Vredestein au avut cele mai bune rezultate în aproape toate segmentele de testare și în general.

Anvelopa Vredestein TraxionXXL,
cu dimensiunea unică 710/75 R 38 a fost comparată cu dimensiunea de referință 710/70 R 38. Criteriile de testare s-au concentrat asupra performanței pe teren (consumul de carburant, productivitate, tracțiune). Testul a arătat faptul că Vredestein TraxionXXL 710/5 R 38 cu anvelopa față de 28 de țoli corespunzătoare a furnizat o performanță semnificativ îmbunătățită, cu o eficiență mai ridicată de 7,5%.

Vredestein TraxionXXL 710/75 R 38
Vredestein a introdus pentru prima dată 710/75R38 TraxionXXL la sfârșitul anului 2013, cu o înălțime a peretelui lateral care reprezintă 75 de procente din lățimea anvelopei. Acest lucru asigură un diametru de doi metri, poziționând-o exact între 710/70 R 38 mai scăzut și 710/70 R 42 mai ridicat. Anvelopa a fost dezvoltată special pentru tractoare puternice mai mari de 175 CP. Beneficiile majore includ faptul că aceasta poate fi utilizată cu ușurință la cabina majorității tractoarelor fără adaptări și se potrivește pe aceleași roți de 38 de țoli. Diametrul mai mare asigură o mai mare tracțiune, în timp ce conținutul mai sporit de aer asigură faptul că anvelopa oferă o capacitate de încărcare sporită de aproximativ 600 de kg la 50 km/h, în comparație cu 710/70 R 38. 

Despre DLG
Centrul de Testare DLG (Deutsche Landwirtschafts Gesellschaft) din Groβ Umstadt, în apropiere de Frankfurt, este o referință pentru tehnologia și utilajele agricole certificate și este lider în testarea și certificarea în agricultură (precum și în produsele alimentare). Utilizând tehnologii de măsurare și metode de testare moderne care se aseamănă îndeaproape cu situația de pe teren, inginerii DLG testează zilnic noi produse. Măsurătorile se bazează pe standarde internaționale, precum și pe metodele de testare care se sprijină pe cerințele practice elaborate de DLG.