Vredestein-Tehnologie bazată pe proiectare | Vredestein
about-vredestein-design-header-image.jpg

Tehnologie bazată pe proiectare. Aceasta este Vredestein.

La Vredestein avem o viziune clară asupra aspectului pe care ar trebui să-l aibă o anvelopă. Acesta este motivul pentru care am încheiat un parteneriat cu renumita agenție de proiectare italiană Giugiaro începând din anul 1997 şi pentru care acordăm atât de multă atenție în segmentul intern pentru proiectarea benzii de rulare și a pereților laterali ai anvelopelor noastre.

Mâna maestrului

Ce adaugă designul Giugiaro anvelopelor Vredestein? Simbolizează atenția noastră la detalii și angajamentul de a ne separa de mulțime. Acestea sunt calitățile reflectate atât în tehnologia anvelopelor, cât și în designul acestora. Semnătura unică Giugiaro subliniază caracterul nostru distinctiv. Iar designul italian prinde întotdeauna contur în strânsă colaborare cu inginerii de la Centrul de dezvoltare Vredestein: forma urmează funcția.

 

Parteneri Premium Styling

Am colaborat cu mai mulţi parteneri Premium Styling de-a lungul anilor. La târgurile internaționale de autoturisme avem, uneori, standuri de expoziție comune, caz în care un rol principal este acordat anvelopelor de performanță ultraridicată Vredestein montate pe autoturisme de designeri de primă clasă , cum ar fi Lumma Design, Hamann şi Mansory. Vredestein furnizează dimensiuni unice de anvelope, oferindu-le acestor designeri – şi constructorilor de automobile - mai multă libertate pentru a proiecta noi concepte.