Vredestein-Născut pentru performanţă | Vredestein
about-vredestein-performance-header.jpg

Născute pentru performanţă

Anvelopele conțin un nivel înalt de tehnologie. La Vredestein, dezvoltăm şi producem anvelope care sporesc performanţa fiecărui vehicul. O anvelopă Vredestein este proiectată pentru a oferi performanţe optime şi a maximiza în permanenţă libertatea utilizatorului. Căutăm să oferim tuturor şoferilor cea mai sigură şi mai bună experienţă de condus posibilă.

Inovaţia ca fundament

Inovaţia este crucială pentru a rămâne mai departe în afacerile cu anvelope și face parte din ADN-ul Vredestein. Spiritul nostru de pionierat ne-a alimentat mereu progresul, iar astăzi ne motivează tot personalul format din experți să continue să producă cele mai bune anvelope disponibile.

 

Performanţe de top

Au fost făcute progrese majore în domeniul siguranței, al manipulării și economiei de combustibil de-a lungul deceniilor, iar anvelopele au jucat un rol crucial în această dezvoltare. Ca interfață dintre vehicul și drum, anvelopele asigură funcționarea corespunzătoare a sistemelor, cum ar fi ABS și ESP. În fiecare an, profesioniștii din Centrul de dezvoltare Vredestein studiază sute de mii de kilometri de testare: nu se opresc până când nu găsesc banda de rulare perfectă, cel mai bun compus din cauciuc și structura de bază optimă. Rezultatul au fost calificativele de top în testările europene independente pentru anvelope.

 

Patru anotimpuri, o anvelopă, un câștigător: Quatrac Vredestein

Vredestein este un lider de piață în anvelopele pentru patru anotimpuri. Bazele acestui succes au fost puse în 1993, când a fost lansată prima generație de Quatrac Vredestein. De atunci, Vredestein a continuat să-şi perfecţioneze gama Quatrac. O mare parte din cunoștințele dobândite prin dezvoltarea anvelopelor de vară și de iarnă a intrat în anvelopele pentru toate anotimpurile, rezultând în anvelopa perfectă pentru orice moment al anului. Familia Vredestein Quatrac a obţinut rezultate excelente chiar și la testele pentru anvelopele de iarnă și este recunoscută ca fiind printre cele mai bune din clasa sa.

 

Anvelope pentru vehicule cu două roţi

Optimizarea performanțelor și a siguranței a fost, de asemenea, reflectată în anvelopele noastre pentru vehicule cu două roţi, pentru care Vredestein a fost primul producător care a obținut un certificat ECE-R75 pentru nu mai puțin de trei modele. De asemenea, experiența și expertiza noastră sunt observate la anvelopa de curse Vredestein Fortezza Senso, care este utilizată cu succes de numeroase echipe de ciclism profesional, precum și de mulţi concurenți amatori.

 

Alimentarea agriculturii şi industriei

Anvelopele agricole Vredestein au primit recunoaștere din partea unor organisme independente în multe ocazii. Traxion+ şi TraxionXXL au definit un nou standard în segmentul lor, la fel ca seria Flotation și Greentrax, care a fost dezvoltată special pentru întreținerea grădinilor. În plus, Vredestein are o gamă extrem de largă de anvelope industriale și ocupă o poziție unică. Calitatea superioară şi excelenta performanţă a anvelopelor agricole Vredestein este subliniată în continuare de faptul că diverși producători de mașini agricole montează anvelope Vredestein pe echipamentele lor ca dotare standard.